Hirdetés

Megújul a Lenovo netbookja



|

Megújul a Lenovo S10-es netbookja - az S10-2 nem sokat változott, de remélhetőleg javítja az előd hibáit.

Hirdetés

 

A Lenovo tavaly augusztusban vágott bele a netbook-üzletbe az IdeaPad S10-zel. A gép vásárlói hamar komoly problémákat fedeztek fel a netbookkal kapcsolatban. Az S10 túl meleg, és ráadásul a hangos és túlságosan gyors hűtőventilátor túl sokszor kapcsol be

 

A több hónapos késésekkel és a később felmerülő problémákkal tehát nehéz utat tett meg az S10. A Lenovo úgy látta, itt az ideje egy frissített modell piacra dobásának - az S10-2 neve utal arra, hogy nem egy teljesen új, csupán egy frissített, foltozott netbookról van szó.

 

ideapad-s10-2-lenovo-2.jpg

 

A gép alapja gyakorlatilag megegyezik elődjével: 1,6 GHz-es Atom N270-es processzor, 1 GB RAM, 160 GB-os HDD, Wi-Fi, 1,3 megapixeles kamera). Újdonság azonban a fedlap új külleme, és nagyobb lett a billentyűzet, valamint a trackpad is.

 

A 10,1 hüvelykes gép kijelzője 1024 x 600 pixel megjelenítésére képes, és már fényes bevonatú. A hatcellás akkumulátor körülbelül négy órás üzemidőt biztosít a netbook számára, amelynek ára 350 dollár lesz, ám plusz 50 dollárért integrált 3G-t is kap a vásárló.

 

Egyes vélemények szerint a Lenovonak nem csak foltozgatnia kellett volna előző netbookját - több szakértő is úgy véli, hogy egy erősebb processzorral például nagyot is dobbanthatna az új IdeaPad S10-2.

 

lenovo-ideapad-s10-2colors.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.