Hirdetés

Megújul a Microsoft Surface vonala



|

Az új Surface Book mellett minden-egyben PC-k is érkezhetnek a Microsoft gépei közé.

Hirdetés

A Microsoft az első Surface táblagép óta minden évben frissítette a Surface termékvonalát, és nem túl meglepő módon az idei évre is tartogat néhány meglepetést. 

Hirdetés

A Windows Central értesülései szerint egy új Surface Book hibrid laptopra számíthatunk, illetve érkezik az első minden-egyben Surface PC is (akár 3 eltérő verzió is lehet belőle). 

Lehet, hogy a Surface Pro 5 is megvillantja magát Intel Kaby Lake processzorral, de az is elképzelhető, hogy ez csak jövőre jön. 

Sajnos az új Surface Book specifikációiról egyelőre nem sok hír van, ugyanakkor nem lesz látható rés többé a kijelző és a billentyűzet között becsukott állapotban - ez sok embert bosszantott. 

Nem ez az első eset, hogy minden-egyben Surface-ről is beszélnek. Ezúttal 21, 24 és 27 hüvelykes modellt említettek, 1080p-s és 4K-s felbontásokkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.