Hirdetés

Megújult a Gigabyte GeForce GTX 470 OC



|

A sima OC-változatú GTX 470-es kártyára új hűtő került: a WindForce 3X.

Hirdetés

A Gigabyte rendelkezik SOC-kivitelű (Super OverClocked) GeForce GTX 470-es videokártyával is, most azonban a sima OC-változatú vezérlőjüket frissítették, amely GV-N470OC-13I néven is ismert. A kártya alapvetően nem változott, hiszen már eredetileg is megnövelt órajelekkel rendelkezett a referenciamodellhez képest.

 

Az újjászületést a hűtés terén kell keresnünk: eltűnt ugyanis a referenciahűtő, és a helyére az igen tetszetős, három ventilátorral felvértezett WindForce 3X hűtőegység került. Ettől eltekintve a Gigabyte GeForce GTX 470 OC nem változott.

 

A frissített verzió ugyanúgy 448 CUDA maggal rendelkezik, a GPU órajele 630 MHz (607 MHz-ről), a shader frekvenciája 1260 MHz, a 320 bites memóriainterfésszel operáló 1280 MB GDDR5-ös memória pedig 3348 MHz-en ketyeg. A DirectX 11, OpenGL 4.1, CUDA, PhysX és SLI-támogatással érkező kártyára két DVI és egy HDMI kimenet kerüt. A kártya ára a tervek szerint nagyjából egyezik majd az elődével.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.