Hirdetés

Megújult a Seagate hibrid merevlemeze



|

A második generáció 750 gigabájtos kapacitással rendelkezik.

Hirdetés

A Seagate tavaly gyorsan beleugrott a hibrid merevlemezek fejlesztésébe, és egy jól árazott, sikeres modellel, a Momentus XT-vel aratott sikereket. A hibrid HDD most megújult.

 

A második Momentus XT már 742 gigabájt tárhelyet kínál, amit egy 8 gigabájtos NAND tárolóegység egészít ki. Az adatátvitelről a 6 gigabit per másodpercre képes SATA interfész gondoskodik.

 

A Momentus XT használatával csökkenthető a PC betöltési ideje, illetve a válaszidő, keresési idő is kevesebb a hagyományos HDD-khez hasonlítva. A meghajtó megtanulja, mely fájlok a legfontosabbak, leggyakrabban használtak, és külön helyet szentel ezeknek a NAND tárhelyen. Az új Momentus XT-re 5 év garancia jár, az ára 245 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.