Hirdetés

Megújult a Xigmatek Tyr CPU-hűtője



|

Természetesen AMD és Intel processzorokkal egyaránt használható az új Tyr hűtőegység.

Hirdetés

A Xigmatek felújította a Tyr (SD1264B) processzorhűtőjét, amelynek immáron a frissített verziója van a piacon. 

Hirdetés

A torony kialakítással rendelkező hűtő alumínium lamellákkal dolgozik, amelyek az alsó rész felé elvékonyodnak. Mindezt négy darab, egyenként 6 milliméteres réz hőcső egészíti ki, amelyek közvetlenül érintkeznek a processzorral, és vezetik el a hőt a hűtőborda segítségével. 

A Tyr aktív hűtéséről egy 120 milliméteres ventilátor gondoskodik, ami egy 4-tűs csatlakozón keresztül kapja az áramot, és PWM-vezérelt. A percenkénti fordulata 600 és 2000 között változik, 59 CFM az általa biztosított légáram. A zajszintje 28 és 38 dBA között alakul. 

A hűtő keretét piros LED-ekkel látták el, így akinek fontos a megjelenés, az is építhet a CPU-hűtőre. Az Intel LGA115x foglalatai mellett az AMD AM3+ és az FM2+ foglalatú processzorait is támogatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.