Hirdetés

Megújult Cooler Master hűtőcsalád



|

Három új univerzális processzorhűtőt mutatott be a Cooler Master

Hirdetés

A hőcsövekkel megtámogatott Eclipse fantázianevű hűtőegység ventilátor elhelyezése ismerős lehet a Zalman CNPS9500-ról, azonban a Cooler Master esetében az alumíniumból készült lamellák más irányban állnak. A hűtő kifejlesztésénél nagy hangsúlyt fektettek a processzorfoglalat környékén elhelyezkedő alkatrészek hűtésére, és a maximális kompatibilitásra is, így AM2 és LGA 755 foglalatokra is felhelyezhető.










A népszerű Cooler Master Hyper család is új taggal bővült, a Hyper TX-szel. A réztalpas, hőcsöves Hyper TX az alaplap eltávolítása nélkül is felhelyezhető a processzorra, emellett 90 mm átmérőjű ventilátora a gyári adatok szerint csak 22 dB zajt csap – ezáltal rendkívül halk. A TX két változatban készül, melyek csak a lefogatásban különböznek egymástól.










A Cooler Master új felsőkategóriás hűtője, a Mars extrém hőmérsékleti viszonyok leküzdésére készült. A lapátok különleges kialakításúak, ezáltal jobb légszállítást érhető el. A kor követelményeinek megfelelően a Mars is hőcsöves kialakítású, a lamellák pedig alumíniumból készülnek.






Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.