Hirdetés

Megújult SSD választék a Kingstontól



|

A Kingston bővítette SSD kínálatát, hogy minden réteg megtalálja a számára legkedvezőbb ár/teljesítmény arányú meghajtót az egyre bővülő SSD piacon.

Hirdetés

Az SSD piac bővülése új termékeket hív életre, ami érthető, hiszen az SSD-k bizonyos értelemben vett gyorsasága számos felhasználó számára olyan előnyt jelent, ami már önmagában is megéri a váltást. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a Kingston a relatív kis tárterületet kínáló SSD meghajtókkal nem a tárhelyproblémákat akarja megoldani, hanem egy fejlesztési lehetőséget kínál, amivel egyes lemezműveletek és programok (például maga az operációs rendszer is) jelentősen felgyorsíthatók.


A Kingston kínálatában megtalálható SLC technológia köré épülő SSDNow E (a nagyvállalati felhasználók számára) és az MLC-s SSDNow M (a vállalati notebook és asztali felhasználók számára) meghajtóválaszték most kibővült az SSDNow V és SSDNow V+ modellekkel. A két új meghajtóban közös, hogy SATA csatolófelülettel rendelkeznek, MLC technológiára épülnek, de míg előbbi az otthoni felhasználók, valamint a kis- és középvállalatok igényeit szolgálja ki a már meglévő termékek mellett, addig a V+ teljesítményével és árával egy olyan köztes megoldást kínál, ami mindenki számára megfelelő bővítési opció lehet.

 

ssdnow_v_desktop_setup_1.jpg

 

 


Abból adódóan, hogy jelenleg a legtöbb asztali számítógép ház nincs felkészítve a 2,5 hüvelykes meghajtók fogadására -- tehát biztonságos rögzítési lehetőséggel nem rendelkeznek -- a Kingston V szériás meghajtókat nem csak különálló meghajtóként lehet majd megvásárolni, hanem komplett csomagban is, mely tartalmazza a rögzítőkereteket, csavarokat, kábeleket, valamint egy teljes értékű Acronis True Image HD szoftvert, amivel korábban használt rendszer merevlemezünket klónozhatjuk az új SSD meghajtóra -- ezáltal az operációs rendszert és a programokat nem szükséges újra feltelepíteni.

 

ssdnow_v_laptop_setup_64gb.jpg

 


A 64 és 128 gigabájtos V szériából elérhető lesz egy hordozható változat is, ami a rögzítőkészlet helyett egy USB 2.0 csatlakozásra felkészített meghajtókeretet fog tartalmazni.


Az új Kingston SSDNow meghajtók 3 év garanciával kerülnek a kereskedelmi forgalomba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.