Hirdetés

Megújultak a WD My Passport merevlemezei



|

A széria egyik új érdekessége a My Passport Ultra Metal modell.

Hirdetés

Megújult és még jobb lett a WD My Passport hordozható merevlemez-sorozata. A My Passport Ultra mellett frissült a My Passport Ultra for Mac is, illetve megérkezett a My Passport Ultra Metal. 

Hirdetés

Mindegyik meghajtó elérhető 4 TB-os kapacitásban is, és mindegyik támogatja az USB 3.0-t. Sajnos USB-C csatlakozót egyik sem kínál, a gyártó maradt a megszokott microUSB 3.0 csatolófelületnél. 

A maces kiadás gyakorlatilag megegyezik a windowsos verzióval, azonban HFS+-ként van formázva, hogy passzoljon a Macek natív fájlrendszeréhez. Mentési szoftver nincs hozzá, így marad a Time Machine. 

A fém verzió alumínium házat kapott, szemben a többi műanyag modellel. Ehhez jár a WD SmartWare Pro is, ami egy komplex mentési megoldás. 

Mindhárom meghajtó 256 bites, hardveres AES kódolással rendelkezik, opcionális jelszavas védelemmel az illetéktelen hozzáférés megakadályozására. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.