Hirdetés

Megújultak a Xiaomi könnyűsúlyú notebookjai



|

A 4G/LTE modem mellett erősebb processzort is kapott az egyik konfiguráció.

Hirdetés

Szeptemberi tesztünkben mi is rácsodálkoztunk a Xiaomi Mi Notebook Air 12,5 erényeire, a gyártó pedig azóta sem ült a babérjain. A felhasználók visszajelzései alapján hamarosan piacra kerülhetnek a megújult modellek, amik mobilinternettel és komolyabb processzorral teszik még kényelmesebbé a mindennapi munkavégzést.

Hirdetés

Az immáron Xiaomi Mi Notebook Air 4G 13,3 néven futó nagyobbik testvér egy Intel Core i7-6500U CPU-val erősödött meg, minden egyéb paramétere változatlan maradt. Mindkét notebook megkapta a 4G/LTE modult, a China Mobile kínálatában 680, illetve 1007 dollárnak megfelelő áron találhatjuk meg őket, 4 GB-os havi adatkerettel.

Egyelőre ellentmondásos hírek keringenek azzal kapcsolatban, hogy Kínán kívül is elérhetőek lesznek az új 4G modellek. Egyes információk szerint kizárólag a beépített eSIM-re támaszkodik a gép, nincs lehetőség saját SIM-kártya használatára. Kérdéses, hogy az okostelefonjain állítólag egy fillért sem kereső Xiaomi kihagyná-e a globális megjelenés ziccerét, miközben különféle készülékeik világszerte egyre népszerűbbé válnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.