Hirdetés

Megvásárolható Intel VoIP kártya



|

Visszatér az RJ11 jack dugó a PC-re az Intel jóvoltából.

Hirdetés

Az Intel a Computexen jelentette be 600SM PCI kártyáját, és már kapható is. Szabványos RJ11-es foglalattal bír, így a telefonkészüléket gond nélkül csatlakoztathatjuk a kártyához, és máris rendelkezünk egy VoIP telefonnal is. A hardveres gyorsításról egy Intel Tiger 320G lapka gondoskodik, amely szélessávú audio kodekeket is támogat. Elsősorban kis-, és középvállalkozásoknak szánt termék, akiknek egy egyszerű, integrált VoIP megoldásra van szükségük.

Viszont érdekes, hogy sima PCI foglalatra készült a kártya, pedig az Intel az elmúlt időben rengeteg energiát fektetett a PCI Express szabvány népszerűsítésébe. A legtöbb gyártó egyre kevesebb PCI foglalattal szereli alaplapjait, így lehet, hogy logikusabb megoldás lett volna a PCI Express x1 foglalatra. Több szoftverrel is kompatibilis az eszköz, mint a Skype, Engin vagy a Packet8.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.