Hirdetés

Mekkora adag tintát parancsol?



|

A HP megújult kellékanyag kínálata nemcsak minőségi igényeinkhez, hanem fogyasztásunkhoz is igazodik.

Hirdetés

A HP ma megújította kellékanyag portfolióját, hogy az ügyfeleknek nagyobb választási lehetőséget és jobb ár/érték arányt nyújtson és egyszerűsítse a kellékanyagok beszerzését.

 

vivera_.jpg

 

 

A HP a Vivera festékkazetták szélesebb választékát nyújtja új árazással és új, színkódokkal jelölt csomagolásban, ezzel is megkönnyítve a vásárlói döntéshozatalt. Igazodva a felmérésekkel kikutatott vásárlói igényekhez – miszerint a vevők nagyobb választási lehetőséget akarnak – ezen túl normál és nagyobb, gazdaságos kiszerelésben is elérhetők lesznek kellékanyagok.

 

HP Standard Print Cartridges, azaz normál tintapatronok

A HP a viszonylag ritkán és csak kis mennyiségben nyomtató, elsősorban az alacsony beszerzési árra koncentráló felhasználóknak szánja normál töltetű festékkazettáit, melyek már 2.490 forintos ártól elérhetőek.

 

HP Value Print Cartridges, azaz gazdaságos tintapatronok

Azoknak a felhasználóknak, akik gyakran és nagy mennyiségben nyomtatnak, és ebből fakadóan a működési költségek folyamatos alacsonyan tartásában és a ritkább kellékanyag cserében érdekeltek, a HP a gazdaságos tintapatronokat ajánlja, melyekkel 55 százalékos megtakarítás is elérhető.

 

HP Specialty Print Cartridges, azaz speciális fotópatronok

A fejlett technológiát képviselő új HP fotópatronok növelik a nyomtató teljesítményét, így a létező legjobb eredményt nyújtják az olyan, az átlagosnál sokkal speciálisabb igények esetén, mint az otthoni fotónyomtatás. A 6 és 8 színű HP fotópatronok szélesebb színtartományt (gamut), gazdagabb és valósághűbb bőrszín árnyalatokat, szép szürke tónusokat és egyenletesen mély feketéket kínálnak, így ezekkel kiterjeszthetők egy meglévő nyomtató képességei.

A HP a kiskereskedelmi üzletekben a tintaválasztást megkönnyítő útmutatókkal (ún. kompatibilitási táblázatokkal) segíti a vásárlókat. Ezek jelentősen megkönnyítik az értékesítő partnerek munkáját, mivel segítségükkel jóval egyszerűbbé válik a festékkazetták közötti eligazodás. A HP új színkód rendszerét kiterjesztette az üzletekben elhelyezett tájékoztató anyagokra, amelyek felhívják a vásárlók figyelmét és a megfelelő kellékanyagokhoz irányítják őket, minimálisra csökkentve a többféle választási lehetőség okozta esetleges zavart.


· A HP évente 1 milliárd dollárt költ a nyomtatási és képalkotási termékeinek a kutatására és fejlesztésére, amelynek eredménye világszerte több mint 12 ezer bejegyzett szabadalom, melyek közül 4 ezer vonatkozik a kellékanyagokra.

· A HP mérnökei és tudományos munkatársai átlagosan12 ezer órát fordítanak egy-egy tinta tökéletesítésére. A tesztelés és az optimális összetétel kialakítása közben 22 ezer liter tintát használnak el.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.