Hirdetés

Melegszik az SSD-d? Ezzel hűtsd le



|

Az M.2-es SSD-k szeretnek túlmelegedni - a SilverStone saját hőpadokkal igyekszik segíteni.

Hirdetés

Több olyan M.2-es SSD is akad, amely elkezdi korlátozni a saját teljesítményét, amikor a hőmérséklete veszélyesebb tartományba emelkedik. Néhány cég hűtőbordákkal igyekszik csökkenteni a működési hőmérsékletet, és így megakadályozni a teljesítménycsökkenést. 

Hirdetés

Mások, mint az MSI, az alaplapokat próbálják feldobni M.2-es hűtőbordákkal, amelyek így még jobb teljesítményt hoznaki ki egy SSD-ből. 

A SilverStone igyekezett egy egyszerű, kényelmes és költségtakarékos megoldást a felhasználók rendelkezésére bocsátani. Ez lett a TP01-M2, amely egy hőpad, M.2-es SSD-knek, két méretben. 

A kék színű hőpadot használatával a SilverStone egy Samsung SM951-es SSD működési hőmérsékletét 86 Celsius-fokról 71-re tudta mérsékelni, vagyis a hőpad 15 Celsius-fokos előnyt garantált. 

Egy csomag 5 euróba kerül: az egyik hőpad 20 x 100 x 0,5 milliméteres, a másik még nagyobb hűtést ígér, és 20 x 100 x 1,5 milliméteres. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.