Hirdetés

Mellény-PC-je is van az Intelnek



|

A komoly VR-headsetekhez is elég az Intel új viselhető számítógépe, amely erős hardvereket kapott.

Hirdetés

Az Intel a Project Alloy segítségével törne be a virtuális valóság világába, és a headset nagy különlegessége, hogy minden szükséges hardvert tartalmaz - tehát nincs szükség vezetékekre. Azonban egy igazán komoly, 3D-s gamer élményt nem tud garantálni az eszköz. 

Hirdetés

Éppen emiatt egyre több cég fejleszt hátizsákként hordható erős PC-t, amely ideális az Oculus Rifthez és az HTC Vive-hoz, de közben nem kell helyhez kötve maradni, a szobában átívelő kábelekkel. A HP, a Zotac, az MSI és a Dell is mutatott már effajta hátizsákot. 

Az Intel kicsit más megközelítésben mutatta be a saját megoldását. Az Intel viselhető PC-je inkább egy mellény, ami laposabb. 

A megközelítés logikus, elvégre jobban el vannak osztva az alkatrészek, és így nem egy helyre koncentrálódik a viselőn a súly. 

Bár a gép még prototípus, elég erős lett: Intel Core i7-6785R Skylake processzor van benne, 8 GB LPDDR3-2166 MHz-es RAM-mal, SSD-vel és két külön akkumulátorral. 

Egy ilyen géppel nem gond a csúcsminőségű virtuális valóság, és közben lehet mozogni is. Persze furcsán néz majd ki, aki ilyenben sétál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.