Hirdetés

Memóriafoglalatba helyezhető SSD a Viking Modulartól



|

Új adattárolási formát mutatott be a Viking Modular: SATA II-es SSD, amely DDR3-as RAM-foglalatba helyezhető.

Hirdetés

A Viking Modular Solutions egy új adattárolási formát mutatott be, üzleti szerverek számára. A SATADIMM névre keresztelt eszköz neve utal a működés módjára: a SATA II-es SSD-t úgy alakították ki, hogy egy DDR3-as RAM-foglalatba helyezhető.

 

A gyártó állítása szerint egy normál SSD minden előnyét sikerült átültetni a SATADIMM-be, amely ugyanolyan formájú, mint egy DDR3-as memóriamodul, ezért ugyanolyan DIMM slotba helyezhető, mint egy RAM. Az SSD-t 30 000 IOPS és intelligens íráskezelés jellemzi.

 

A SATADIMM 50, 100 és 200 gigabájtos méretekben lesz elérhető. A meghajtó minden energiát képes az 1,5 voltos DIMM foglalatból kinyerni, és hagyományos SATA kábellel kommunikál az alaplappal.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.