Hirdetés

Memóriamodulok AMD márkanévvel



|

AMD Memory márka indul Amerikában.

Hirdetés

Az AMD a felhasználók életének egyszerűsítése végett saját márkanév alatt bocsát forgalomba desktop memóriamodulokat. Az új üzletág főleg a gamerek életét hivatott megkönnyíteni.

 

 

Már egy ideje foglalkozott memória minősítéssel és ellátással az AMD az AMD Radeon (volt ATI Radeon) grafikus kártyákhoz és most meglátta a lehetőséget a rendszermemóriák forgalmazásában. Egyelőre csak asztali konfigurációkhoz biztosít memória ellátmányt az AMD.

 

Természetesen a megfelelő minőségű és minősítésű termék érdekében az AMD különféle memóriagyártókkal működik majd együtt. A plusz tesztelési és minősítési rendszer miatt lehetnek biztosabbak a termék minőségében a vásárlók. A partnerek között van Fremont (Kalifornia) és a VisionTek - utóbbi már egy ideje együtt dolgozik az AMD-vel és viszonteladói hálózatát is a közös ügy szolgálatába állíthatja Észak Amerikában.

 

 

Először az Amazon.com, a Fry's, a Memory Express és a Best Buy Canada oldalain rendelhetnek majd az érdeklődők AMD Memory termékeket. 2, 4 és 8 GB-os modulok lesznek elérhetők kezdetben, többféle sebesség és ár változatban.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.