Hirdetés

Memóriát keresel a Ryzen processzorodhoz?



|

Bemutatkozott a G.SKILL Flare X és a FORTIS DDR4-es sorozat, kifejezetten az AMD Ryzen processzoraihoz.

Hirdetés

A G.SKILL szereti rendre meglepni valamivel a gamer beállítottságú felhasználókat. Így tett most is, mivel bemutatta Flare X és a FORTIS szériás memóriákat. Ezeket kifejezetten az AMD új Ryzen processzoraihoz tervezték. 

Hirdetés

Az új hardverhez a G.SKILL szerint pedig olyan csúcsteljestményű és tuningolható memória dukál, amit optimalizáltak és hitelesítettek is. 

A Flare X sorozat ismerős lehet azoknak, akik a márkát kedvelték a DDR3-as korszakban. Ezúttal azonban DDR4-es modulokkal indult el a széria. Minden modult AM4-es platformon teszteltek és hitelesítettek, vagyis a kompatibilitással nem lesz gond. 

A FORTIS eközben ideális, ám költségtakarékos megoldást jelent az AM4-es gamergépeken. 

A 64 GB-os kitet 3200 MHz-es órajelen, CL14-14-14-34-es időzítésekkel hitelesítették, egy ASUS ROG Crosshair VI Hero alaplappal és egy AMD Ryzen 7 1700 processzorral. A 16 GB-os kitet pedig 3466 MHz-es órajelen, CL16-16-16-36-os időzítésekkel. Ez az eddigi leggyorsabb G.SKILL memória, amit az AMD lapkáihoz terveztek. 

A kezdetekben a Flare X és a FORTIS szériák 2133 és 2400 MHz-es csomagokban jelennek meg, 16 és 64 GB közötti konfigurációkban. A Flare X végül 3200 és 3466 MHz-es kiadásban is vihető lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.