Hirdetés

Menjen a víz alá - vagy épp hegyet mászni!



|

18-szoros zoom és kettős kép- stabilizátor, vagy elnyűhetetlen, ütésálló és vízálló masina? Ízelítő az Olympus kínálatából.

Hirdetés

A nyolc megapixeles SP 560UZ az SP 550UZ nyomdokain jár, 18-szoros optikai közelítésre képes, ami nagy szabadságot ad a komponálásban. Az optikai képstabilizátor és magas ISO érzékenység együtt nyújt védelmet bemozdulás ellen. A fényképezőgép felismeri a kompozíciókban az emberi arcokat, és beállítja az optimális expozíciót és élességet. A kompozíciókban az árnyékos területek világosítására is képes az SP-560 UZ. Megismételhetetlen eseményeknél igen sokat jelenthet az előfelvételi üzemmód, melyben folyamatos sorozatfelvétel készül és az exponáló gomb előtti 5 kép is hozzácsapódik a képsorozathoz.Általánosságban az automata sablonok mellett természetesen különböző automatikus és manuális (P/A/S/M) beállítások is választhatóak.

 

 

sp-560_front_.jpg

 


Legfeljebb a tolvajoktól kell féltenünk az ellenálló µ család legújabb, 1,5 méteres magasságig ütésálló és 3 méteres mélységig vízálló tagját. A µ 790 SW akár vízparton is használható, és a tengeri élővilág csodái is megörökíthetőek vele könnyű-búvárkodás közben. Négy kifejező színben kapható (ezüst, fekete, narancssárga és kék) a fémházas masina, melynek háromszoros optikai zoomja rejtett a sérülésveszély csökkentése érdekében. Felbontása 7,1 megapixel, az új Truepic III processzort alkalmazza, felismeri az arcokat és árnyékokat és optimalizálja expozíciójukat. A 25 motívumprogramból négy vízalatti, a mélységet pedig 3-ról 40 méterre terjeszthetjük ki opcionális tok segíségével.

 

m790_1.jpg
m790_2.jpg

 

 

Az ezüstös FE-270 elődjei egyszerűségét viszi tovább, egygombos fotózásra ideális. Felbontása 7,1 megapixel, míg az optikai zoom 3x-os. Nagyméretű, 6,4 cm átmérőjű LCD kijelzőn kezelhetjük a magyar menüt, a választható üzemmódok sorában magas érzékenységgel dolgozó beltéri és önarckép funkció is található.

 

 

fe-270_front_.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.