Hirdetés

Mennyivel gyorsabb egy SSD a hagyományos HDD-nél?



|

Az alábbi videóból kiderül.

Hirdetés

 

Mennyivel gyorsabb egy SSD (mozgó alkatrész nélküli merevlemez) egy hagyományos HDD-től? Az alábbi videóból választ kapunk kérdésünkre. A Sony TZ91-es noteszgépe két féle összeállításban kapható: az egyik verzióba egy 5400 rpm-es, hagyományos merevlemezt építettek, míg a másik változatba egy 64 gigabájtos SSD-tároló került.

 

 

Az SSD-s laptop 12 másodperccel győzte le a bootolás során a normál HDD-s kollégáját. Természetesen a két noteszgép között árkülönbség is van, így összevetve a két technológiát, arra a következtetésre jutunk: az idő pénz - nekünk már csak el kell döntenünk, megéri-e az a plusz azt a bizonyos extra összeget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.