Hirdetés

Menő kockaház a Spire-től



|

Micro-ATX-es és Mini-ITX-es alaplapokat egyaránt befogad a PowerCube 715.

Hirdetés

A Spire egy nagyon érdekes és tetszetős PC-házzal újított. A PowerCube 715 képes befogadni a Micro-ATX és a Mini-ITX méretű alaplapokat, és így egy olyan kicsi, de erős rendszert ígér, amely otthoni, munkahelyi és multimédiás felhasználásra egyaránt alkalmas. 

Hirdetés

Az elegáns külső mindhárom területen megállja a helyét. A ház 0,45 milliméteres SPCC acélból készült, és felül, elöl, valamint oldalt is megfelelő szellőzést biztosít. 

A nagy oldalsó panelek a jó szellőzés mellett lehetővé lehetővé teszik a szabványos, 12 centiméteres ventilátorral felszerelt tápegységek használatát is. Az előlapra USB 3.0 és audiocsatlakozó jutottak. 

A 27 x 27 x 20,1 centiméteres és 2,2 kilogrammos PowerCube 715 három darab 3,5 hüvelykes meghajtót tud befogadni, illetve két bővítőhellyel rendelkezik. 

Mindebből remekül látszik, hogy a ház ideális a modern és kicsi asztali konfigurációkhoz. 2 év garancia jár a Spire újdonságára, amely 64,95 euróért, januártól lesz hazavihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.