Hirdetés

Menő lesz az új Huawei Watch



|

Az új generáció mellett úgy néz ki, hogy nőknek szóló modell is lesz.

Hirdetés

A Huawei Watch sikeres belépés volt az okosórák piacára, ugyanis az egyik, vagy talán a legszebb modellről van szó az idei mezőnyben. Most közeledik a második generáció. 

Hirdetés

A pletykák szerint a következő Huawei Watch szintén Android Wear rendszerre építkezik, és valamikor a jövő év második felében mutatkozik be. 

A 2016-os modellnek úgy néz ki, lesz egy olyan verziója is, amellyel önállóan lehet majd hívásokat fogadni és indítani. Erre androidos fronton csak az LG Watch Urbane 2nd Edition LTE volt képes, azonban kijelzőgondok miatt az mégsem került piacra. Ha a Huawei jól időzít, első lehet. 

A normál új Huawei Watch mindenesetre az üzemidőben és a teljesítményben is fejlődést ígér. 

A pletykák kitértek arra is, hogy a Huawei a 2016-os CES-re magával visz egy olyan okosórát is, amelyet kifejezetten nőknek tervezett. Állítólag kerekebb és elegánsabb lesz, külön számlapokkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.