Hirdetés

Menő szemüvegkeretek a Google Glasshoz



|

Az sem lesz már gondban, aki szemüveggel akarja viselni a Google Glasst.

Hirdetés

A Google Glass eddigi leghiányoltabb kiegészítése az volt, hogy legyenek hozzá szemüvegkeretek, és így azok is használhassák, akiknek a látása nem tökéletes. A webóriás most végre felfedte a terveit, és egyben a kereteit, amelyekhez már lencséket is lehet használni

Hirdetés

Az Explorer program keretében kapható 1500 dolláros Glass mellé mostantól 225 dollárért van stílusos szemüvegkeret is, méghozzá titánból, négy- plusz kétféle stílusban. A hivatalos információk szerint valamikor az év vége felé már az átlagfelhasználók is szabadon hozzájuthatnak a Google okosszemüvegéhez. 

A megrendelők összesen 40 kombinációt hozhatnak létre a különböző színekkel, keretekkel és árnyalatokkal. Természetesen akinek nincs szüksége szemüvegre, az ugyanúgy választhatja az eddigi sima keretet is. A tökéletes, szemüvegeseknek való használaton a Google a VSP VisionCare-rel dolgozik, immáron több mint egy éve. Amerikában az év végéig nagyjából 6000 orvost képeznek ki a Glass tökéletes beállítására. 

A legtöbb esetben használható lesz a Glass, még multifokális lencsékkel is - extrém korrekció mellett (+4, -4) viszont már nem alkalmazható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.