Hirdetés

Méregdrága az első Ultra HD-s Blu-Ray lejátszó



|

Az USA-ban még ezen a héten piacra kerül a Samsung első fecskéje.

Hirdetés

A tavaly szeptemberi IFA 2015 kiállításon kevesek óriási meglepetésére a Samsung bemutatta a világ első Ultra HD-s filmekkel is elboldoguló asztali lejátszóját. Az UBD-K8500 típusszámú termék természetesen abszolút felső kategóriás, az egyesült államokbeli piacra dobását eredetileg február végére tervezte a gyártó, ám a Frys, Best Buy és Amazon február 10-én egyaránt megkezdik a kiszállítását.

Hirdetés


Ennek köszönhetően mostanra véglegessé vált a termék ajánlott ára: 399 dollárt, azaz olyan 111 ezer forintot kell kifizetni érte. Európában erre természetesen rájön majd még az ÁFA is, így hazánkban várhatóan 140 ezer forint körüli összeget kell a pénztárnál hagyni a BD-K8500 modellért, már persze ha egyáltalán piacra kerül.


Ez nem kevés pénz, különösen az Ultra HD-s filmek egyelőre rendkívül limitált választékát figyelembe véve. A közeljövőben konkrétan két film lesz csak elérhető hozzá 4K-s Blu-Ray korongon, a Mentőexpedíció (The Martian) és a Kingsman: A titkos szolgálat (Kingsman: The Secret Service).


(Forrás: Engadget | Nyitókép: 4K Filme)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.