Hirdetés

Méregdrága víz alatti fényképezővel újít a Leica



|

2950 dollár a Leica X-U, de cserébe víz alatt is használható.

Hirdetés

A Leica nevével kapcsolatban sok dologra lehetne számítani, de a vízállóság igazából nincs a listán. A 2950 dollárba kerülő Leica X-U mégis vízálló, sőt, ütésálló is. 

Hirdetés

Ezzel a fényképezővel a meglehetősen zord környezetekben is lehet dolgozni, ugyanis rázkódásálló, törésálló, ellenáll a pornak és kosznak, de még vízálló is, 15 méterig. 

A képek készítéséről egy 16,5 megapixeles APS-C szenzor gondoskodik, 23mm f/1.7 lencsékkel. 

Van egy külön gomb is a vízalatti fotózásokhoz: ilyenkor nem kell beállításokkal és menükkel foglalkozni. A minimális fókusztávolság 20 centiméter. 

Videók tekintetében csodára persze nem kell számítani: 1080p és 720p van a beállítások között, 30 fps-sel. 

Az X-U ütésálló külseje miatt ugyan nem olyan csinos, mint a többi drága Leica, de amíg a képminőség rendben van, ez nem lehet nagy gond. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.