Hirdetés

Merevlemezes videokamera a Toshibától



|

Hirdetés

A GigaShot V10 fantázianevű készüléket egy 0,85 hüvelykes, négy gigabájt kapacitással rendelkező mini merevlemezzel szerelték. Ez a tárolókapacitás legalább 1:25, és legfeljebb 4:15 hosszúságú anyag rögzítésére elegendő, a minőségi beállításoktól függően. Az 5 megapixeles kamerán helyet kapott az ötszörös optikai nagyítás is. Ekkora CCD felbontás mellett igen jó minőségű állóképeket készíthetünk, amelyből így több mint 30 ezer, de legjobb minőségben is kétezer fér el a lemezen. A lencse alatt található az a pillanatfelvevő gomb, amely megnyomásával gyakorlatilag digitális fényképezőgépként használhatjuk a készüléket. Ehhez nyújt segítséget a kéthüvelykes LCD panel, amely keresőként funkcionál.

Ha esetleg nem lenne elegendő a merevlemez-kapacitás, a kamera képes fogadni SD memóriakártyákat is. Japánban október 21-től vásárolható meg, mintegy 524 dollárnak megfelelő áron. Egyébként nem ez az első merevlemezzel szerelt digitális videokamera: a tavalyi Ceatec rendezvényen a JVC mutatta be Everio HDD nevezetű kamkordereit. Azóta azonban lényegesen csökkentek az előállítási költségek, és a kereslet is növekedett az ilyen termékek iránt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.