Hirdetés

Méteres PCI Express kábelt is árul már a Thermaltake



|

A különleges házak tulajai mellett a barkácsolók számára lehet érdekes a termék.

Hirdetés

Sok téren vetélkednek egymással a játékosoknak szánt videokártyák készítői, az egyik frontot a termékeik megjelenése jelenti. A kártyák már kivétel nélkül remekül mutatnak, azonban problémát jelent, hogy a piacon kapható számítógépházak nagyjából 99 százalékában lefelé néz a hűtésük, így pont a vizuálisan legérdekesebb részük nem csodálható meg a ház átlátszó oldalborításán keresztül.


Hirdetés


A probléma megoldása érdekében kapható néhány számítógépház a piacon, amelyek esetében a videokártya álló helyzetű, azaz párhuzamosan helyezkedik el az alaplappal. Ilyenkor persze nem lehet a megszokott módon a beleilleszteni az alaplapi PCI Express foglalatba a kártyát, helyette egy külön kábellel szükséges hidat képezni a két fizikai csatolófelület között. Ezeket az összekötőket "PCI Express riser cable" néven kell keresni a boltokban, a Thermaltake pedig most piacra dobott egy prémium modellt.



A Thermaltake TT Premium PCI-E 3.0 Extender kábel háromféle hosszúságban kapható: a 30 cm hosszú 70 dollárba, a 60 centis 85 dollárba, míg az 1 méteres 110 dollárba kerül. A gyártó szerint a kábel minden tekintetben egy teljes értékű és szabványos PCIE Express 3.0 x16 híd, a használata nem csökkenti a grafikus teljesítményt.



(Forrás: TechReport, Thermaltake)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.