Hirdetés

Mi lenne, ha a kezünkre húznánk az egeret?



|

Akik kedvelik a nem túl praktikusnak kinéző újdonságokat, azok igazi gyöngyszemre bukkanhatnak ezzel az egérrel.

Hirdetés

Az emberi elme kreatív (vagy beteg) gondolkodásának köszönhetően számos érdekes, furcsa, vagy bizarr dologgal találkozhatunk, legyen az világító vécéülőke, vagy szalonnából készült kesztyű.

Az USB Wireless Air Mouse egy igazán érdekes, mindazonáltal első látásra kissé haszontalannak tűnő szerkezet, melyet a kezünkre csatolhatunk, és úgy dolgozhatunk vele. A neoprén és szilikon felhasználásával készített alapra a hagyományos egerekre jellemző háromgombos megoldás került fel, csak éppen nem egészen úgy működik, mint hétköznapi társai.

Az 52 grammos eszköz természetesen drótnélküli üzemmel és beépített akkumulátorral rendelkezik, és vörös, valamint zöld színben kapható. A videó alapján felmerül az emberben a kérdés, hogy például szövegszerkesztőben dolgozva nem lehet túl kényelmes a működtetése, de jobban belegondolva talán mégsem olyan rossz, ha megszokja az ember.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.