Hirdetés

Mi volt 2013 legkeresettebb tech kifejezése?



|

A Yahoo statisztikái szerint a válasz egyértelműen az, hogy: iPhone.

Hirdetés

Bár az idei évből még van egy kevés, a Yahoo már elérkezettnek látta az időt arra, hogy kiadja a listáját, ami az év legkeresettebb kifejezéseire vonatkozik. Az adatok alapján a tech kategóriában ismét az Apple vitte a pálmát. 

Hirdetés

A legtöbb keresés a tech kategóriában az iPhone-ra irányult idén, de érdekes módon az összesített keresésben is az előkelő második helyen szerepel az igen népszerű almás okostelefon. A kütyürovatban a negyedik helyre futott be az iPad, megelőzve a PlayStation 4-et és az Xbox One-t, míg a nyolcadikra az iPod, furcsa módon a Nokia Lumia előtt. 

 

A teljes lista így nézett ki:

1. Apple iPhone

2. Amazon Kindle

3. Samsung Galaxy

4. Apple iPad

5. Sony PlayStation 4

6. Microsoft Xbox One

7. BlackBerry

8. Apple iPod

9. Nokia Lumia

10. Sony Xperia

 

A Yahoo szerint a legfelkapottabb őrületek idén a királyi baba, Miley Cyrus, a Trónok harca és a Breaking Bad, valamint a twerking voltak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.