Hirdetés

Michael Dell újabb tableteket ígért



|

A vezérigazgató szeretné szorosabbra fűzni a viszonyt a vállalati ügyfelekkel.

Hirdetés

A Dell egyelőre nem foglalkozik okostelefon-gyártással – annál jobban érdeklik őket a táblagépek. Legalábbis erre utal, hogy Michael Dell, a cég vezérigazgató-tulajdonosa kedden, az All Things D-nek adott nyilatkozatában azt mondta, „a következő hetekben újabb jelentős tablethullám” érkezik a vállalattól.

Annak ellenére, hogy a Dell a közelmúltban felhagyott a Windows RT-t futtató XPS 10 forgalmazásával, valószínűnek látszik, hogy továbbra is hűségesek maradnak a Microsofthoz. A cég szeretné új életre kelteni a Venue-sorozatot: október 2-án dobják piacra a nyolchüvelykes, Windows 8.1-et használó Venue Pro-t.

Hirdetés

A részvényesek egyébként nemrég bólintottak rá Michael Dell 25 milliárd dolláros ajánlatára. A kivásárlással a cégvezető szinte teljesen személyes ellenőrzése alá vonhatja a céget. Mint mondta, szeretne komolyabb összegeket fektetni a Dellbe, szorosabbra fűzni a viszonyt a vállalati ügyfelekkel, és továbbra is ragaszkodni fog az agresszív árképzéshez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.