Hirdetés

Michael Jackson HDD-re költözött - HD videóval!



|

Limitált kiadású 500 gigabájtos Samsung S2 hordozható merevlemezen is megjelenik a Michael Jackson színfalak mögötti életét bemutató This is it! című film.

Hirdetés

Hivatalosan február 22-én jelenik meg a Kenny Ortega által rendezett "Michael Jackson This is it!"c. film DVD és Blu-ray kiadása, ezzel egyidőben a koreai Samsung is piacra dobja limitált kiadású 500 gigabájtos S2 Portable merevlemezét díszdobozos csomagolásban.

 

samsung_s2_this_is_it_01.jpg

 


A különleges fényezésű házba bújtatott 2,5 hüvelykes hordozható merevlemez USB 2.0 csatolófelületet kapott, ezen felül rendelkezik a Power Saving Mode, Auto Backup és Secret Files funkciókkal - utóbbi egy különösen kedvelt szolgáltatás, amely virtuális tárterületet hoz létre, amin a fájlok AES-128 vagy AES-256 bites kódolással vannak titkosítva.

 

 

 


Sajnos arra vonatkozóan még pletyka szinten sem találtunk információt, hogy a film milyen formátumban, felbontásban és hanggal került a merevlemezre, ahogyan pontos árat sem közölt a gyártó, azonban iránymutatásként szolgálhat az Amazon UK, ahol a meghajtó előrendelhető potom 69,99 fontért, ami alig drágább a normál kiadásnál (kb. 67 font). Meg kell említenünk, hogy nem ez az első promóciós Samsung merevlemez, ugyanis korábban a Terminator Salvation is megjelent hasonló kiadásban, szintén 500 gigabájtos S2-esen.

 

samsung_s2_this_is_it_02.jpg
 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.