Hirdetés

Micron: keresettek az SSD-k



|

Annak ellenére, hogy a PC-s piac gyengélkedik, az SSD-meghajtók iránt egyre nő a kereslet.

Hirdetés

Bár a PC-s piac sokkal szebb napokat is látott már, nem minden szegmense néz szembe csökkent kereslettel. Ami azt illeti, annak ellenére, hogy a NAND Flash iparág sem virágzik, az SSD-meghajtók iránti igény fokozatosan nő.

A Micron elmondása szerint a cég SSD-i iránt a 2013-as első pénzügyi negyedévben (amely nemrég ért véget) 20 százalékkal nőtt a kereslet. Noha a Windows 8-as gépek nem bizonyultak kiemelkedő sikernek, mégis az új operációs rendszernek köszönhetik a mozgó alkatrész nélküli adattárolók ezt a népszerűséget.

A Micron hamarosan megkezdi a 20nm-esTLC NAND lapkák alkalmazását, illetve további üzleti SSD-k fejlesztését is. Mark Adams, a cég ügyvezetője elégedett a Micron piacon betöltött szerepével, és az SSD-k sikereivel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.