Hirdetés

Microsoft: tényleg létezett a Surface Mini



|

Valódi termék volt a Surface táblagép kicsi kiadása, amiről már 2013-ban is pletykáltak.

Hirdetés

A Microsofttal kapcsolatban eredetileg már 2013-ban felmerült a Surface Mini táblagép ötlete. Hosszas késlekedés után végül 2014. május 20-án kellett volna bemutatkozzon, de az utolsó pillanatban állítólag meggondolta magát a vezetés. 

Hirdetés

A jelentések szerint azért döntöttek a kasza mellett, mert igazából semmi nem emelte volna ki a készüléket a rivális eszközök mezőnyéből. Emellett Nadella úgy érezte, pénzt sem keresnének rajta. 

Később lehetett találni nyomokat arra vonatkozóan, hogy a termék létezett, és tényleg az utolsó percben kaszálták el. 

Ezt a feltevést a Surface-divízió alelnöke, Panos Panay most hivatalosan is megerősítette. Hozzátette, hogy a döntés előtt minden egyes nap használta a Surface Minit, és az egy nagyszerű táblagép volt. 

Mit tartogat a jövő? Ha valóban kész termék volt, és ezt be is vallották, talán hamarosan érkezik egy kicsi Surface? Egyelőre mindenki azt mondja, hogy nem. Legalábbis a közeljövőben biztosan nem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.