Hirdetés

Miért újított 1,9 megapixeles kamerával a Casio?



|

Az ütésálló Exilim FR110H akciókamera mindössze egy 1,9 megapixeles szenzort kapott.

Hirdetés

A Casio bemutatta az Exilim FR110H ütésálló akciókameráját. Ez szokatlan módon egy mindössze 1,9 megapixeles szenzort kapott. 

Hirdetés

Bár mindjárt 2017 van, a megapixelek háborújában az utóbbi időben inkább visszafelé haladunk. A Casionak is jó oka volt arra, hogy kevesebb képpontra szavazott. 

A kevesebb pixel nagyobb képpontot is jelent egyben, ami pedig kedvezőbb teljesítményt adhat kevés fény mellett. Az FR110H-t kifejezetten éjszakai forgatáshoz tervezték. Full HD-s videókat és állóképeket tud felvenni, maximum 51200-as ISO-értékkel. 

A Casio azonban nem törekedett a hagyományos módokon a több fény begyűjtésére: az 1/2,8 hüvelykes szenzort 20 milliméteres, f/2.8-as lencse egészíti ki. 

A mintaképek minősége annyira nem meggyőző, de az akciókameráknál igazából az számít, hogy akkor is elkészüljön a felvétel, amikor arra más eszközzel nincs módunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.