Hirdetés

Militarizált perifériák a játékosoknak



|

Az igazán komoly játékosok az eszközeiket is komolyan veszik.

Hirdetés

Az online és az offline játékok kimenetele is múlhat azon, hogy milyen egeret és billentyűzetet használunk, a gyártók ezért időről-időre piacra dobnak olyan termékeket, melyektől a játékosok jobb előmenetelt remélhetnek.

 

 

A Tactical Assault Commander 3 (TAC 3) azoknak készült, akik online szeretnének sikereket, vagy még nagyobb sikereket elérni. A militarizált kinézet alatt állítható funkciók találhatóak, akár az egér tekintetében, melynek érzékenységét lehet variálni, akár a billentyűzetet illetően, melyre különböző funkciókat programozhatunk,de akár a gombjait is cserélgethetjük.

 

 

Ahogyan ez utóbbin látszik, főleg a first person shooter, tehát a belső nézetes akciójátékok kedvelőinek jöhet be az összeállítás.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.