Hirdetés

Minden-egyben barebone a Gigabyte-tól



|

A GB-AEDT 21,5 hüvelykes, Full HD-s érintőképernyővel rendelkezik.

Hirdetés

Az Intel mini-ITX-alapokon nyugvó minden-egyben szabványát hasznosította a Gigabyte Technology, amikor kifejlesztette a GB-AEDT nevű új barebone-ját. Az újdonság 21,5 hüvelykes, Full HD-s (1920 x 1080 pixel) érintőkijelzőt kapott.

 

A benne található H61-es alaplap LGA1155-ös processzorokat támogat. Az 531,05 x 392,48 x 69,35 milliméteres GB-AEDT maximálisan 8 GB DDR3-1333-as memóriát támogat. Egy 3,5 hüvelykes SATA meghajtót képes befogadni, illetve egy vékony optikai meghajtót.

 

Az mSATA csatolóval (például kompakt SSD-hez), univerzális kártyaolvasóval, webkamerával, két USB 3.0-ás porttal, HDMI-kimenetekkel rendelkező barebone-hoz opcionálisan TV-tuner és Wi-Fi-modul is kérhető. A Gigabyte nem árulta el, hogy a GB-AEDT ára mennyi lesz.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.