Hirdetés

Minden-egyben PC ethernetes áramforrással



|

Ritka PC-vel jelentkezett a SkinnyBytes: a minden-egyben gép nem igényel külön hálózati adaptert, a szükséges energiát Etherneten keresztül nyeri.

Hirdetés

Láthattunk már olyan CCTV kamerákat és IP-telefonokat, amelyek annak érdekében, hogy ne használjanak felesleges hálózati adaptert az áramellátáshoz, az energiájukat Etherneten keresztül nyerték. PC-ben ez annál ritkább, azonban ilyen géppel jelentkezett a SkinnyBytes: a minden-egyben gép nem igényel külön hálózati adaptert, a szükséges energiát Etherneten keresztül kapja.

 

Az érintőképernyős, Windows 7-es PC kevesebb mint 30 wattal beéri PoE 802.3-on keresztül, hála az Intel Atom D510 duplamagos processzorának és a passzív hűtésnek. A 15,6 és 18,5 hüvelykes verziókban elérhető gép 2 GB RAM-mal és egy 40 GB-os SSD-vel érkezik, ezekhez egy GMA 3150 grafikus vezérlő társul.

 

A négy USB 2.0 porttal, VGA-kimenettel, kártyaolvasóval, audiocsatlakozókkal és gigabites ethernettel szerelt gépek ára 900 és 1000 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.