Hirdetés

Minden harmadik laptop Acer



|

Új Ferrari és Aspire notebookot mutatott be az Acer.

Hirdetés

 A mai napon két új notebookot mutatott be az Acer, melyek közül az egyik a Ferrari 1000 továbbfejlesztett 1100-as, illetve az Aspire sorozat 2920-as számot viselő tagját.

 

Az Acer a Scuderia Ferrari szponzoraként bemutatta az új, ellenálló szénszálas borítású Ferrari 1100 sorozatot mely a legújabb tagja a Ferrari-márkás notebook sorozatnak. Jó hír, hogy a kis méret ellenére a gépben fellelhető a DVD SuperMulti DL optikai meghajtó, és már nem külső egység jár a gép mellé (ennek ellenére a gép tömege 2 kilogramm alatt marad). A gépet felvértezték Dolby-hitelesített hangtechnológiával, hogy moziszintű sorround hangot biztosítson, természetesen a notebookoktól elvárható minőségben.

 

ferrari1100-left_1_k.jpg

 

 

 

A gépek a legújabb AMD Better By Design programmal, AMD Turion 64 X2 dual-core mobil technológiával, ATI Radeon X1250 integrált 3D grafikus kártyával (960 MB HyperMemory), 12.1 hüvelykes WXGA kijelzővel (LED háttérvilágítás és Acer CrystalBrite technológia) és 250 GB-os merevlemez meghajtóval rendelkeznek. A Santa Rosa platformból kifolyólag a kommunikáció Acer InviLink Nplify 802.11a/b/g/Draft-N hálózati csatlakozás is megtalálható a gépben, ami támogatja a SignalUp wireless technológiát is.

 

 

ferrari1100-left1_k.jpg

 

Az addicionális biztonság és védelem érdekében az Acer felszerelte a Ferrari 1100 notebookokat a DASP technológia legújabb változatával, ami 20 százalékkal több védelmet biztosítm, és az Acer Bio-Protection ujjlenyomatolvasóval. A Ferrari 1100 notebookok Microsoft Windows Vista Ultimate, Windows Vista Businessm Windows Vista Home Premium operációs rendszerekkel kerülnek forgalomba.

 

 

A másik bemutatott gép az Aspire 2920, az első ultra-hordozható notebookot, melyet a Gemstone szerint terveztek és tömege két kilogramm alatt marad.

 

Az Aspire 2920-ban Intel Core 2 Duo processzor kapott helyet, a nagy fényerejű 12.1 hüvelykes 1280 × 800 képpont felbontású LCD panelt pedig az integrált Intel Graphics Media Accelerator X3100 kezeli, maximum 358 MB Intel Dynamic Video Memory 4.0 technológiával és DirectX 10 támogatással. A gép teljes vezetéknélküli szolgáltatáscsoportot kínál – kétsávos, négyfunkciós IEEE 802.11a/b/g/Draft-N WiFi Certified megoldás vagy Intel PRO/Wireless 3945ABG (kétsávos, háromfunkciós 802.11a/b/g) Wi-Fi Certified hálózati csatlakozás, Gigabit LAN, opcionális WPAN (Bluetooth 2.0), valamint analóg modem.

 

aspire2920-right1_k.jpg
 

 

Az Aspire 2920 sorozat hozzáférést ad a legújabb IP-alapú kommunikációs megoldásokhoz az integrált Acer Videoconference-nek köszönhetően. Ez a megoldás támogatja a VVoIP-ot (Voice and Video over IP) és tartalmazza az Acer CrystalEye-t, egy CMOS web kamerát, ami integrált az LCD keret felső részébe, Acer VisageON face-tracking és Acer PrimaLite technológiával felszerelve.

 

aspire2920-back_k.jpg
 

 

A sorozat néhány modellje rendelkezik továbbá az Acer Xpress VoIP telefonnal, ami támogatja a leggyakrabban használt Instant Messaging alkalmazásokat, mint a Skype, MSN Messenger és Windows Live Messenger. A videó konferenciához nyújt segítséget a PureZone audio, mely támogatja a visszhang- és zajkiszűrést a jobb hangminőség érdekében.
A gép üzemideje elérheti a 4,5 órát, ezenfelül további energiafogyasztási optimalizálást ér el az Acer QuickCharge technológia.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.