Hirdetés

Minden kiszivárgott a Galaxy Tab S3 csúcstáblagépről



|

Tényleg lesz S Toll a tablethez, de sajnos nem lehet a készülék házában tárolni.

Hirdetés

A Samsung a Galaxy S8-ról csak kedvcsináló videót mutat a 2017-es MWC-n, ugyanakkor a Galaxy Tab S3 csúcstablet a rendezvényen mutatkozik be. 

Hirdetés

Lapos és erős táblagépet várhatunk Android Nougat operációs rendszerrel - szivárgás pedig már több is volt róla, sőt, a hátlapot is láthattuk. 

Most az eszköz előlapjáról is van kép, amely alapján egyébként sokban nem különbözik a Galaxy Tab S2-től. Ehhez mindenesetre már lesz S Toll, amely ezúttal külön kiegészítőt jelent, nem lehet majd a készülékházban tárolni. 

A Galaxy Tab S3 a várakozások alapján Qualcomm Snapdragon 820-as SoC-t, 4 GB RAM-ot, akár 128 GB tárhelyet, továbbá egy 12 és egy 5 megapixeles kamerát kap. 

A WinFuture úgy tudja, hogy egyetlen méret lesz: a 9,7 hüvelykes kiadás 1536 x 2048-as felbontást kap, lesz WiFi-vel, illetve WiFi + LTE-vel felszerelt változat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.