Hirdetés

Minden LGA1156-os CPU-t kezel az új Shuttle mini-PC



|

A barebone méretű gép bármilyen processzorral megbirkózik, még egy négymagos Core i7 880-nal is.

Hirdetés

A barebone méretekkel megáldott új Shuttle mini-PC nagyot lépett előre a kategóriában. Az XPC SH55J2 ugyanis az első olyan mini gép, amely minden egyes LGA1156-os foglalatba helyezhető processzorral megbirkózik, még a négymagosokkal is.

 

A mindössze 215 x 330 x 190 milliméteres apróságba befért egy 80+ minősítéssel rendelkező, 300 wattos tápegység; ami a 95 watt TDP-s CPU-kkal is boldogul. Ez jelen esetben az Intel jelenlegi legjobb LGA1156-os processzorát, a négymagos Core i7 880-at jelenti.

 

Az Intel H55 Express lapkakészletére épülő mini-PC természetesen a Core i3-as és i5-ös processzorokkal is boldogul. Ráadásul PCI-E slotjába dual-slotos, tehát két helyet elfoglaló grafikus kártyát is tehetünk. Ebben az esetben nem árt figyelni a tápegység korlátaira.

 

A PCI-E slot mellett szabvány PCI-t is találunk, továbbá négy darab memóriafoglalatot, amik összesen 16 GB 1066 vagy 1333 MHz-es DDR3-as memóriát kezelnek. Bár a házba csak egy 5,25 és két 3,5 hüvelykes meghajtó fér, négy SATA csatlakozót is találunk a gépben. A további extrák között van 7.1-csatornás audió, 1 Gb/másodperces ethernet-csatoló és kilenc USB port is. A Shuttle XPC SH55J2 ára 280 angol font.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.