Hirdetés

Minden Lumiához jár a Windows 10, itt az új Microsoft-telefon - hírösszefoglaló



|

Ezúttal minden Windows Phone 8-as készüléket lehet majd frissíteni a Windows 10-re - hírösszefoglalónk.

Hirdetés

Windows 10 mindenkinek

A Windows Phone platform a mai napig nehezen tud érvényesülni, ennek a hátterében pedig sok tényező áll. Az egyik éppen az, hogy anno a Windows Phone 7-es készülékekkel mit sem törődött a Microsoft, azokat ugyanis nem lehetett WP 8-ra frissíteni. 

Hirdetés

Egy ekkora hibával nem lehet sikeres márkát építeni az okostelefonok piacán, ezért nem meglepő, hogy ezúttal más stratégiát választottak Redmondban. A jelenlegi WP 8-as készülékek mindegyike frissíthető lesz Windows 10-re, legalábbis most ezt ígéri a Microsoft. 

 

Mindenki frissíthet

 

Itt a Lumia 535

A Microsoft nem csak a Windows 10 mobilos verzióján dolgozik, hanem új okostelefonokon is. Az első fecske, amely már dobta a Nokia nevet, a Lumia 535 lett - a WP-s felhasználók legnagyobb bánatára más extra nem nagyon akad. A 110 eurós készülékbe egy 5 hüvelykes, 960 x 540 pixeles képernyőt raktak, amit egy négymagos, 1,2 GHz-es Snapdragon 200-as processzor, 1 GB RAM, 8 GB belső tárhely, microSD bővítőhely és két darab 5 megapixeles kamera egészítenek ki, Windows Phone 8.1-es köntösbe csomagolva. 

 

Ne keressünk Nokia logót

 

Fekete péntek Magyarországon

Az amerikai vásárlási őrületet megpróbálják Magyarországon is beindítani. A következő pénteken hazánkban is bolondok módjára lehet shoppingolni, az Extreme Digital ugyanis a kezdeményezés élén óriási akciókat ígér november 21-ére. A leértékelések 20,30 és jobb esetben 70 százalékos kedvezményeket jelentenek majd, tehát remek indokot találhat az, aki meglepné magát még karácsony előtt egy új okostelefonnal vagy fényképezővel. 

 

Idén itthon is lesz

 

Flow, avagy a Samsung Handoffja

Az Apple egy ideje a Handoff funkcióval biztosítja azt, hogy az eszközei között zavartalanul lehessen váltani. A Samsung előállt a saját, Flow névre keresztelt megoldásával, amelynek hála elkezdhetünk cikket olvasni egy Samsung okostelefonon, majd befejezhetjük azt egy Samsung tableten, miközben az értesítéseket már megkapjuk a Samsung tévénken is. 

 

Samsung Flow

 

OLED-es letámadást készít elő az LG

Az OLED-televíziók vitathatatlanul a tévézés csúcsát jelentik, főleg, ha 4K-s felbontás és 4K-s tartalmak mellett gondolunk rájuk. Sajnos a technológia még igen drága, és miután a Samsung egyelőre nem tervez több pénzt rákölteni, így az LG maradt a kategória egyetlen igazi képviselője. Ők azonban teljes erővel készülnek elárasztani a piacot, amit jól mutat, hogy decemberben megnégyszerezik az OLED-panelek gyártását. Természetesen ez árkedvezményeket is jelent majd, így 2015-ben már talán el lehet gondolkodni egy OLED-tévé vásárlásán is - lehet, hogy olcsóbb lesz, mint egy autó. 

 

Rengeteg pénzt fektet az LG az OLED-tévékbe

 

Ti készültök a hazai fekete péntekre? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.