Hirdetés

Minden ultrabookba érintőképernyő költözik



|

A nyár végén érkező harmadik generációból már majdnem minden modell érintős lesz.

Hirdetés

A notebookgyártóktól már hallhattuk az idén, hogy a tervek szerint minden modellt érintőképernyővel látnak el előbb vagy utóbb. A Digitimes információi szerint az Intel most előírta, hogy a jövőbeli ultrabookoknál ez szintén legyen követelmény, a lehető leghamarabb. 

A sokszor prémiumkategóriás gépeknél persze meglepő is lenne, ha pont ez a funkció maradna ki a listából. A Haswell processzorok megérkezése és a tény, hogy gyakorlatilag minden elektronikai eszköz rendelkezik már érintőkijelzővel, követelményt támaszt az ultrabookokkal szemben is. 

A harmadik generációs ultrabookok a Haswell CPU-k után érkeznek kevéssel, tehát valamikor júniusban vagy júliusban. Addigra várhatóan mindegyik új modell érintőképernyővel kerül a boltokba. Sajnos az effajta kijelzők iránti igény a gyártóknál hiányt okozott a termékekből, nagyjából 20 százalékosat. A jobb készletek természetesen jobb vételárakat is jelenthetnek a későbbiekben, ami fogyasztói oldalról jó hír lenne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.