Hirdetés

Mindenki HDTV-t szeretne karácsonyra



|

De a noteszgép és a digitális fényképezőgép is sokak listáján szerepel.

Hirdetés

 

Több országban is felmérést készítettek, hogy ki mit szeretne kapni ajándékként karácsonyra. Meglepő módon a kívánság-toplisták szinte csak technikai eszközöket sorolnak fel, ezt bizonyítja az Amerikában és Kanadában végzett kutatás is.

 

Mindkét országban a HDTV volt a nyerő, a megkérdezett amerikaiak 35%-a ezt szeretne karácsonyra. Dobogós volt még a noteszgép és a digitális fényképezőgép is, de a lista többi része is gyakorlatilag megegyezett a felmérésekben.

 

Az emberek leginkább valamilyen technikai újdonságot szeretnének a fa alá, ugyanis a fentebbi sor olyanokkal folytatódott, mint konzolok, mobiltelefonok, vagy GPS-navigáció.

 

Amerikában így alakult a megkérdezettek kívánságlistája:

 

  1. HDTV (35%)
  2. Noteszgép (20%)
  3. Digitális fényképezőgép (17%)
  4. Asztali számítógép
  5. GPS-es navigációs rendszer
  6. Mobiltelefon
  7. Digitális kamera
  8. Nintendo Wii
  9. Sony PlayStation 3
  10. HD DVD-vagy Blu-ray-lejátszó
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.