Hirdetés

Mindenkinek viselhető kütyü kell



|

Megtriplázódott a leszállított viselhető eszközök száma egy év alatt.

Hirdetés

Gyakorlatilag minden nagyobb gyártónak van már saját okosórája, fitneszes karkötője vagy valamilyen viselhető kütyüje, sőt, a prémium óragyártók is beszálltak az üzletbe. Az IDC legutóbbi elemzése a viselhető kütyükkel foglalkozott

Hirdetés

Azt ugyan lehetetlen megmondani, hogy ezekből ténylegesen mennyit visznek haza az emberek, de a statisztikák biztatóak. Ezek alapján a gyártók 2015 harmadik negyedévében háromszor annyi eszközt szállítottak le, mint tavaly. 

Ez 7,1 helyett 21 millió viselhető eszközt jelent. Ez volt ráadásul az első teljes negyedéve a piacon az Apple Watch-nak is. Az elemzők szerint egyenesen a második legnépszerűbb termék volt. 

Érdekesség, hogy az IDC listáján egyelőre inkább a fitneszes karkötők dominálnak, mintsem az okosórák. A legnépszerűbb márka a Fitbit volt ezúttal is, az Apple-t pedig a Xiaomi követi. 

A lista elejére fért még a Garmin és a kínai XTC is. 

A fitneszes kütyük népszerűsége a jelek szerint messze meghaladja az okosórákét, ugyanis a Samsung, a Motorola, a Pebble vagy az ASUS hiányoznak a listáról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.