Hirdetés

Mindennek ellenáll az Apacer szupermini SSD-je



|

-40 Celsius-fokban is megbízhatóan működik a μSDC-M Plus.

Hirdetés

Az Apacer úgy döntött, itt az ideje egy olyan SSD-t kiadni, ami a szokásosnál kisebb, könnyebb, és még az extrém hőmérsékleteknek is ellenáll. A PC-k mellett az ember nélküli légijárművekben, és így az UAV-k esetében is az SSD-ket részesítik előnyben. A μSDC-M Plus épp ezen a területen lehet a leghasznosabb, de persze más ágazatokban is jól használható a tulajdonságai miatt. 

Hirdetés

A μSDC-M Plus ellenáll a -40 és a +85 Celsius-fokos hőmérsékleteknek, ráadásul ilyen időjárási körülmények mellett is gyors marad. Az olvasási érték tartósan 510 megabájt másodpercenként, ez pedig gyakorlatilag egy fogyasztói, 2,5 hüvelykes SSD-t is felülmúl. 

A mindössze 16 x 20 x 1,4 milliméteres SSD legnagyobb kapacitása 64 gigabájt, és teljes mértékben ellenáll a vibrációnak és az ütődéseknek. A gyártó több éves üzemidőt ígér, és megbízhatóságot a nagy magasságokban vagy hideg környezetben történő légifelvételek készítése közben is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.