Hirdetés

Mindennél izmosabb az NVIDIA Quadro P6000



|

A GP102-es chip minden lehetőség kihasználja az NVIDIA új kártyája.

Hirdetés

Csak a múlt héten mutatta be az NVIDIA a GeForce TITAN X Pascalt, ami a leggyorsabb fogyasztóknak szánt videokártya, aminek egy gamer örülhet. 

Hirdetés

Bár eddig a TITAN X Pascal volt a leggyorsabb egy-GPU-s videokártya, a címet hamar át kell adnia, méghozzá a legújabb Quadro videokártyának. 

Az új Quadro P6000 ugyanarra a GP102-es lapkára épül, azonban maximális mértékben kiaknázza a chip nyújtotta lehetőségeket. A lapkán lévő mind a 3840 CUDA magot használja. 

A P6000 12 TFLOP per másodperces FP32 számítási teljesítményre képes. 24 GB GDDR5X memóriája van, amelyet egy 384 bites memóriabusz kezel. 

A kártyát a GP104-re építő Quadro P5000 kíséri, amely 2560 CUDA maggal operál, 8,9 TFLOP per másodperces FP32 számítási teljesítménnyel. A 16 GB GDDR5X memóriát 256 bites memóriabusz kezeli. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.