Hirdetés

Mindenre gondolt a Kingston



|

Gyors memóriamodulokat és M.2-es SSD-ket is vittek a Computexre.

Hirdetés

Az idei Computex nem kizárólag a 3D-s nyomtatókról és a szuperlapos hibrid laptopokról szólt, a hagyományosabb jellegű PC-s kiegészítők, hardverelemek is szép számban képviselték a gyártókat az ázsiai kiállításon. A Kingston például igyekezett minden területet kiaknázni. 

Hirdetés

A gyártó új HyperX Impact memóriái 4, 8 és 16 gigabájtos verziókban érkeztek, szimpla modulok mellett kétcsatornás kitben is. A sorozat nevéből persze ki lehet találni, hogy nem átlagos RAM-okról van szó, az órajelük 1600 és 2400 MHz között változik. 

SSD-fronton a HyperX FURY hagyományos, SATA 3.0-ás csatolófelülettel mutatta meg magát. Belül az LSI SandForce SF-2281-es vezérlőlapkáját lehet megtalálni, ami 500 megabájt per másodperces olvasási és írási értékeket garantál. Az M.2 2280 ezzel szemben mindössze 22 x 80 milliméteres, és már az új, M.2-es foglalatot használja, ami kompatibilis az Intel Z97-es lapkakészletével. 

Szintén újdonság volt a Kingston standján a MobileLite Wireless G2 médiamegosztó, amely USB-s meghajtókat és memóriakártyákat képes kezelni. A segítségével vezeték nélkül férhetünk hozzá ezek tartalmához, a 4640 mAh-s akku mellett pedig Ethernet-portot is találunk rajta, amivel internetet is tudunk megosztani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.