Hirdetés

Canon MP610 nyomtató teszt



|

Az Canon MP610 másol, lapolvas és nyomtat akár DVD-re is, fotóban pedig okosabb az elődöknél.

Hirdetés

Otthoni kreatív mindenesnek álmodták elegáns vonalakba az USB csatlakozással ellátott Canon MP610-et. A szokásosnál terebélyesebb nyomtató területigényét éppen többfunkciós volta igazolja, hiszen egy A4-es síkágyas lapolvasót és lapfordítót is tartalmaz. 6,1 centiméteres, honosított TFT kijelző könnyíti meg az önálló funkciók kezelését (másolás, elrendezés-, címke- és fotónyomtatás). Megjelenése mellett nem panaszkodhat nyomatminőségére és sebességére sem. Nyomtatóműve akár 1 pikoliteres cseppecskékből is képes építkezni, külön nyomtatópatronokból, legfeljebb 9600×2400 dpi felbontással dolgozik. A három alapszín mellett szöveghez és fotóárnyaláshoz is külön fekete tintapatront használ. Nagyon részletes nyomatokat és jó színhűségű fotómásolatokat készített tesztünk során.

 

 

canonmp610_.jpg
 

 

 

A Canon MP610 témafelismeréssel és arcfelismeréssel okosabb elődeinél, ezt automatikusan végzi alapállapotban. Memóriakártyáról önállóan nyomtatva egyebek között kérhetünk vörös szem eltávolítást, fotó optimalizálást, zajcsökkentést, fényesség állítást. Teljesen automata módban erős hibákat is javítatlanul hagy, de manuálisan kiválasztva az opciókat tényleg sokat segít. A mellékelt Easy-PhotoPrint EX szoftverből végezhetünk kicsit részletesebb javító munkát.

 


Egy fotó nyomtatása a Canon által megadott adatok alapján fényes fotópapírra normál módban mintegy 28 Ft-ba kerül (papírt és az időszakos automatikus nyomtatófej karbantartás tintafogyasztását nem számolva), ami elég kedvezőnek mondható, kiváló minőségéért és visszafogott költségeiért ajánljuk a Canon MP610-et.

 

 

Névjegy:

 

Termék: Canon Pixma MP610

Forgalmazó: Canon Hungária Kft

Ár: 51 990 Ft

Web: klikk ide

 

 

 

Adatok:

 

  • USB 2.0 és IrDA csatlakozás
  • 9600×2400 dpi nyomtatófelbontás
  • Minimum 1 pikoliteres cseppek, fix nyomtatófej
  • 5 külön tintapatron (ContrastPlus)
  • 31 illetve 24 lap/perc (mono/színes)
  • 6,2 cm-es TFT kijelző, EasyScroll vezérlőtárcsa
  • Másolás, nyomtatás, lapolvasás, DVD/CD nyomtatás, másolás
  • Duplex nyomtatás és másolás, kétutas lapadagolás
  • 4800×9600 dpi-s CIS lapolvasó egység
  • 450×389×188 milliméteres befoglaló méretek
  • Kreatív nyomtatási projektek letöltése internetről

 

 

Értékelés:

 

Canon Pixma MP610

Előny: Jó nyomatminőség, kiváló teljesítmény, jó
kezelhetőség, igényes kialakítás, igen halk működés

Hátrány: Kissé terebélyes, az automatikus korrekció még nem elég kiforrott

Teljesítmény: 90

Szolgáltatás: 92

Ár/Érték: 89

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.