Hirdetés

Mindent lealázott az Apple Watch



|

Közel 7 millió fogyhatott már az Apple okosórájából.

Hirdetés

A Canalys elemzői szerint az Apple immáron közel 7 millió Apple Watch okosórát tudott eladni. Ezzel az eredménnyel az egész piacot maga alá söpörte a cupertinói vállalat, ugyanis a riválisok összesen sem érnek ennek a számnak a közelébe. 

Hirdetés

A "legközelebb" ehhez a számhoz a Pebble járt, ami a Pebble Time Steelnek köszönhetően 200 000-es darabszámot ünnepelhetett. A Samsung eladásai állítólag visszaestek. 

Érdekesség, hogy ezek az adatok valójában nem azt mutatják, hogy a fogyasztók tényelegesen mennyi eszközt fizettek ki és vittek haza, hanem azt a számot, amennyit a gyártók a kereskedőknek leszállítottak. 

Az Apple továbbra sem közölt hivatalos számokat az okosórája eladásaival kapcsolatban. 

Az elemzők találgatnak, de abban a legtöbben egyetértenek, hogy hatalmas az igény az almás okosóra iránt. 

Miközben pontos szám nincs, nyilvánvalóvá vált, hogy az Apple Watch az egész piacot felfalta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.