Hirdetés

Mindent tud az Aiptek moduláris mini PC-je



|

Projektort és akkumulátort is kínál az Aiptek iBeamBlock nevű mini gépe.

Hirdetés

Mivel az alkatrészek egyre kisebbek, ezért egyre több dolgot lehet egy eszközbe zsúfolni. Ennek hála egyre több a szokatlan mini PC is, amiben például érintőkijelző vagy akkumulátor van, esetleg beépített projektor. 

Hirdetés

Az Aiptek egy kissé eltérő csomagolásban kínálja ugyanezt. Az iBeamBlock egy moduláris rendszer, amelyben csak azt kell megvásárolnunk, amire szükségünk van. 

A blokkok között van projektor, mini PC (ami táblagép is a beépített érintőkijelzője miatt) és akkumulátor. Ezeket egymásra lehet halmozni, Pogo pinek segítségével kommunikálnak egymással. 

Az iBeamBlock ott lesz a berlini IFA kiállításon is, azután nem sokkal pedig a boltok polcain. A három blokk ára egyben 699 euró lesz. 

A projektor egyébként 1280 x 720-as felbontást kínál, 720 lumenes fényerővel, maximum 120 hüvelykes képpel. A mini PC a PAD 45D, amiben Intel Atom Z3735-ös Bay Trail processzor, 2 GB RAM, 32 GB tárhely, microSD-foglalat és Windows 10 található. A 4,5 hüvelykes IPS-kijelző alatt 802.11n-es WiFi, Bluetooth 4.0 és USB csatlakozó is van. Az akkumulátor 3,7 voltos, és 12 000 mAh-s kapacitást kínál, ami két órás üzemidő a projektornak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.