Hirdetés

Mindent tud az új Dell Inspiron Mini



|

A Dell termékportfóliójába egy új netbook került be, az új Inspiron Mini.

Hirdetés

A Dell Japan bejelentette az Inspiron Mini 10 netbook egy új változatát. A ténylegesen is Japánban debütáló mini laptopok 10 hüvelykes, 1366*768 képpontos LCD kijelzővel érkeznek. A netbook alapját egy Intel Atom processzor adja, méghozzá az 1,33 GHz-es, egymagos Z520 változat, amelyhez a Dell 1 gigabájt RAM-ot biztosít az Inspiron Miniben. A tárhelyről egy 160 gigabájtos merevlemez gondoskodik, de nem maradhatott ki a Wi-Fi és Bluetooth adatkapcsolat sem a repertoárból, ahogy adott a HDMI kimenet és az integrált navigáció is. Sajnos a Dell egyelőre nem árulta el a számtalan színben megjelenő cukorfalat árát.

 

 

inspiron_mini_10_1.jpg
inspiron_mini_10_2.jpg
 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.