Hirdetés

Mindent tudni az iPad Pro táblagépről



|

MacBook-árban érkezik az Apple profi táblagépe.

Hirdetés

Holnap kerít sort az Apple az idei legnagyobb rendezvényére, és emiatt már nagyon élénk pletykák vannak az iPad Pro táblagépről is. Ha igazak, akkor már mindent tudunk róla. 

Hirdetés

A 9to5Mac meg nem nevezett forrásai szerint igazi szörnyeteg lesz a 12,9 hüvelykes tablet, ami két ipades appot párhuzamosan, teljes méretben tud majd egymás mellett, osztott képernyőn futtatni. 

A sokszor emlegetett Force Touch-képes stylus és a Bluetooth-alapú billentyűzet külön, opcionálisan lesznek megvásárolhatóak hozzá. 

Az alapmodell állítólag 64 GB tárhelyet kap, de lesz 128 GB-os is. A processzor egy A9X chip lesz, és lesz LTE. 

Az eszköz a megjelenésekor iOS 9.1-et futtat majd, és arany, ezüst, asztroszürke színekben lesz elérhető. Az előrendelések októberben kezdődhetnek, a megjelenés november végétől aktuális. Az iPad Pro ára MacBook-magasságban mozog majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.